Hewlett-Packard

Det var dags att skaffa en ny padda.

Sagt och gjort, går in på HP i Sverige (https://www8.hp.com/se/sv/home.html) eftersom jag tidigare haft bra erfarenhet att dessa.

Hittar en i lagom storlek, Android och som är lagervara för direkt leverans.

Beställer denna den 13 augusti. Lagervara för mig innebär att den skickas senast dagen efter beställning.

Får min bekräftelse på köpet och ser då att leverans är två veckor senare. Misstag tänker jag och mailar deras postsale.

Till min förvåning får jag veta att det är helt rätt, det leveraras för två veckor senare. Men den är ju lagervara eller “tillgänglig vara” som HP kallar det. Nä det är fel i webbutiken! Då får jag valet att avbeställa eftersom “det är som det är”. Men jag vill ha denna och tycker då att jag ska få någon rabatt/kompensation eftersom den inte levereras på stört. Men NEJ! Det går inte för sig inte

Skulle då fått den levererad den 26 enligt bekräftelsen. Inte kom den då inte. När man då frågar HP så får man svaret: “pratade precis med lagret som bekräftade att produkten tyvärr inte finns inne och dem har inget bekräftat datum på när den kommer in igen”. Inte ens ett leveransdatum kan dom ge! Nu har det gått 8 dagar efter utlovad leverans utan varken padda eller ett leveransdatum!

Så detta var min sista affär med denna jätte!